:: برگزاری کلاس های تابستانی ویژه فرزندان اساتید و کارمندان محترم دانشگاه 5تیر1397

:: قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری 90 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۰/۶/۱۹ |
اطلاعیه

ضمن عرض تبریک به اطلاع کلیه پذیرفته‏ شدگان محترم مقطع کارشناسی دانشگاه علم و صنعت ایران (پردیس مرکزی) در سال تحصیلی 91-1390 می‏رساند مراحل ثبت نام اولیه در دو مرحله و به ترتیب زیر در تاریخ‏های مقرر انجام می‏گیرد:
1- تحویل مدارک ثبت نام اولیه پذیرفته‏شدگان روز یکشنبه 27/6/90 رأس ساعت 8 صبح در مجتمع امام خمینی(ره) واقع در تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه علم و صنعنت ایران.

(برای اطلاع از مدارک ثبت نام اولیه که لازم است پذیرفته شدگان به همراه داشته باشند اینجا کلیک کنید)
2- صدور تعرفه ثبت نام به همراه ثبت نام استفاده از تسهیلات رفاهی در ایام برگزاری اردوی توجیهی.
    الف – حضور حداقل یکی از والدین محترم در تاریخ 27/6/90 به منظور شرکت در همایش اولیاء که از ساعت 9 تا 13 در محل آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار می‏شود ، الزامی است.
   ب - حضور شخص دانشجو در مراحل ثبت نام و همچنین در اردوی توجیهی الزامی است.
   ج - شروع رسمی نیمسال تحصیلی از تاریخ یکشنبه 27/6/90 همزمان با برگزاری اردوی توجیهی در خارج از دانشگاه خواهد بود.
3- پذیرفته شدگان پس از ثبت نام اولیه از تاریخ 27/6/90 لغایت 29/6/90 در اردوی معارفه در یکی از مناطق اطراف تهران شرکت می‏نمایند لذا آوردن وسایل شخصی و لباس گرم الزامیست.
4- پذیرفته شدگان غیربومی حائز شرایط دریافت خوابگاه لازم است مدارک موجود در سایت اداره خوابگاهها به آدرس http://sdoc.iust.ac.ir را حتماً به همراه داشته باشند.

معاونت آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران

دفعات مشاهده: 9210 بار   |   دفعات چاپ: 838 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 164 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3731