:: مراسم گرامیداشت روز کارگر در دانشگاه علم و صنعت ایران / 18 اردیبهشت 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / تدبر در قرآن کریم - اوضاع سیاسی جهان اسلام/ 17 اردیبهشت 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در تحولات غرب آسیا/ 10 اردیبهشت1397
:: نشست فرهنگی اساتید / نگاهی به مهدویت از منظر قرآن کریم/ 3 اردیبهشت1397

:: فراخوان بازنگری محتوای برنامه های درسی ::

فراخوان بازنگری محتوای برنامه های درسی

قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه

در راستای بخشنامه های ابلاغ شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص ضرورت بازنگری محتوای دروس و همچنین با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در جلسات کارگروه  "به هنگام سازی محتوا و ارزیابی کیفیت گروههای آموزشی"  بدینوسیله از کلیه اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه درخواست می شود پیشنهادات خود را در این زمینه - حول محورهای زیر - ترجیحاً پس از طرح در شورای گروه و اخذ نظر دانشکده ذیربط به کارگروه مرتبط، به دفتر برنامه ریزی درسی دانشگاه ارسال نمایند.

1- بازنگری و روزآمدسازی محتوا و سرفصلهای دروس مرتبط.

2- بازنگری و روزآمدسازی ساختار برنامه های درسی در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی.

3- ایجاد رشته/ گرایش های جدید در مقاطع تحصیلات تکمیلی.

این دفتر همچنین از دریافت پیشنهادات کاربردی مرتبط با اجرای محورهای فوق استقبال می کند.

دفتر برنامه ریزی درسی دانشگاه

دفعات مشاهده: 3108 بار   |   دفعات چاپ: 692 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 85 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3647