:: مراسم گرامیداشت روز کارگر در دانشگاه علم و صنعت ایران / 18 اردیبهشت 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / تدبر در قرآن کریم - اوضاع سیاسی جهان اسلام/ 17 اردیبهشت 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در تحولات غرب آسیا/ 10 اردیبهشت1397
:: نشست فرهنگی اساتید / نگاهی به مهدویت از منظر قرآن کریم/ 3 اردیبهشت1397

:: قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نوبت دوم ::

اطلاعیه فوری

قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نوبت دوم (شبانه)

جهت ثبت نام نیمسال دوم 91-90 الزامیست نسبت به پرداخت مبلغ شهریه ثابت نیمسال فوق و همچنین کلیه بدهیهای معوقه خود تا قبل از شروع ثبت نام نیمسال آتی اقدام نمایند. در غیر اینصورت سیستم اجازه ثبت نام به این دانشجویان را نخواهد داد.

جهت اطلاع از میزان بدهی خود به دفتر آموزشهای آزاد دانشگاه (امورمالی) مراجعه و مبلغ مذکور را به حساب شماره 2177579002002 بانک ملی ایران - شعبه مینو - کد 1235 - به نام تمرکز درآمدهای اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه واریز نموده و اصل و کپی فیش خود را به دفتر آموزشهای آزاد تحویل نمایید.

دفتر آموزشهای آزاد دانشگاه

دفعات مشاهده: 3192 بار   |   دفعات چاپ: 576 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 107 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3647