تماس با ما::

دریافت اطلاعات پایگاه
:: انتخاب استاد راهنمای دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 96
:: نشست فرهنگی اساتید / انقلاب، آمریکا تا به امروز / 22 آبان 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه برنامه زمانبندی ثبت نام تکمیل ظرفیت (بهمن 96) مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی

:: دوره های دانش افزایی اعضاء هیأت علمی ::

با توجه به اهمیت و جایگاه اعضاء هیأت علمی در تربیت نیروی انسانی مومن، متخصص و کارآمد، و همچنین تحقق اهداف سند چشم انداز توسعه، طرح دانش­افزایی اعضاء هیأت علمی دانشگاه­ها در چهارچوب آیین­نامه مورخ 25/11/90 شورای اسلامی شدن دانشگاه­ها تحت عنوان دوره­های مهارتی و معرفتی، مصوب و ابلاغ گشته است.

در این راستا، معاونت آموزشی دانشگاه به عنوان مجری طرح مذکور، مقدمات لازم برای اجرای این دوره­ها را برای اعضاء هیأت علمی فراهم آورده است.

کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص از طریق دفتر آموزشهای آزاد میسر است.

دفعات مشاهده: 5041 بار   |   دفعات چاپ: 857 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 134 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.292 seconds with 960 queries by yektaweb 3505