:: خلاصه رزومه
:: نشست گفتمانی اساتید / تدبر در قرآن، سوره حدید / 14 آذر تا 5 دی 1397
:: سفر تهرانگردی / ویژه فرزندان اساتید و کارکنان / 22 آذرماه و 6 دیماه 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / نقش علمی و فرهنگی اساتید... / 19 آذر 1397

:: قابل توجه دانشجویان ممتاز آموزشی سال 91-90 ::

اطلاعیــه مهم برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 91-90 نیمه دوم آبان ماه سال جاری برگزار می گردد.

لذا از کلیه دانشجویان دعوت می گردد ضمن بررسی و تطبیق شرایط تحصیلی خود در سال 91-90 مطابق با آئین نامه دانشجویان ممتاز از قطعی بودن معدل تحصیلی خود در سال مذکور اطمینان حاصل نمایند.

بدین منظور لازم است در صورت عدم ثبت نهایی نمرات دروس، یا عدم وصول نمره مهمانی و موارد مشابه دیگر حداکثر تا تاریخ شنبه 22/07/1391 مراتب را پیگیری و قبل از اعلام اسامی ممتازین از سوی دانشکده ها نسبت به رفع آن از طریق دانشکده ذیربط اقدام نمایند.

لازم به یادآوری است از آنجا که در گروه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری ، محاسبه معدل سال تحصیلی 91-90 بدون دروس جبرانی می باشد، لذا ضرورت دارد نسبت به مشخص بودن این نوع دروس در کارنامه تحصیلی اطمینان حاصل نمایند و در صورت محاسبه نمرات آنها در معدل نسبت به رفع نقص از طریق اطلاع به آموش تحصیلات تکمیلی دانشکده خود ، اقدام نمایند ( مهلت اقدام 24/07/1391 می باشد).

آئین نامه ممتاز آموزشیAWT IMAGE

حوزه معاونت آموزشی دانشگاه

15/07/1391

دفعات مشاهده: 5147 بار   |   دفعات چاپ: 666 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 70 بار   |   0 نظر