:: فوری/ جلسه معارفه گروه بهینه سازی
:: یرگزاری نمایشگاه اختتامیه کلاسهای تابستانی فرزندان اساتید و کارکنان 24 مرداد 1397
:: اطلاعیه تکمیلی 2: برنامه زمانبندی ثبت نام کارشناسی ارشد 97
:: اطلاعیه تکمیلی شماره 1: ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد ورودی مهر 97

:: قابل توجه دانشجویان ممتاز پژوهشی سال 91-90 ::

قابل توجه دانشجویان ممتاز پژوهشی سال91-90

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی دانشگاه می رساند، مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 91-90 در دو بخش آموزشی و پژوهشی نیمه دوم آبان نماه سال جاری برگزار می گردد.

لذا از کلیه دانشجویان محترم دعوت می گردد در صورت داشتن سوابق پژوهشی سال 91-90، مطابق مفاد زیر با در دست داشتن اسناد و مستندات لازم جهت داوری و کسب امتیازهای مربوطه همه روزه فقط از ساعت 13:30 لغایت 17:30 به حوزه معاونت پژوهشی- سرکار خانم حیدری مراجعه نمایند.

مهلت تحول مدارک تا پایان وقت اداری روز شنبه 29/07/1391 می باشد. مستندات قابل ارائه در بخش پژوهشی:

1- مقالات علمی پذیرفته شده یا چاپ شده در سال مذکور در مجلات معتبر ISI ، علمی پژوهشی، کنفرانس ها.

2- تألیف یا ترجمه کتاب با ذکر نام بعنوان مؤلف یا مترجم.

3- طرح پژوهشی بصورت مشخص با تعیین درصد مشارکت با شرط پذیرش در هیأت داوری شورای هادی طرحهای دانشگاه ( پس از داوری و اعلام نتیجه از سوی مدیریت امور خلاقیت ها).

4- سایر موارد مندرج در آئین نامه ممتاز پژوهشی با تأیید مراجع ذیصلاح مذکور.

قابل توجه اینکه به مواردی که در مهلت مذکور بصورت کامل تدوین و ارائه نشده باشند رسیدگی نخواهد شد و امتیازی تعلق نمی گیرد. بدیهی است امتیاز خروجی های پژوهشی برای دانشجویانی لحاظ می گردد که از سنوات مجاز تحصیلی خارج نشده باشند.

ضمناً به مستنداتی که سوابق آنها در سال گذشته ارائه و امتیازدهی شده باشد، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

فرم امتیاز پژوهشی AWT IMAGE      آئین نامه ممتاز پژوهشیAWT IMAGE

حوزه معاونت آموزشی دانشگاه

15/07/1391

دفعات مشاهده: 4363 بار   |   دفعات چاپ: 757 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 61 بار   |   0 نظر