تماس با ما::

:: نشست تقدیر از اساتید خانم دانشگاه / روز زن / 21 اسفند1396
:: جشن میلاد حضرت زهرا(س) و گرامیداشت روز زن / 20 اسفند 1396
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها / 20 اسفند 1396

:: اسامی دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی سال 91-90 ::

قابل توجه دانشجویان گرامی

بدینوسیله نتایج استخراج اسامی ممتازین سال 91-90 (نیمسال اول و دوم 91-90) جهت اطلاع، اعلام می گردد.

1- مطابق آیین نامه مصوب ممتازین آموزشی کارشناسی ورودی 90، 89، 88 با شرط حداقل 30 واحد گذرانده در سال مذکور، لحاظ گردیده است و سه نفر اول هر رشته گرایش بر اساس معدل سال تحصیلی 91-90 اعلام گردیده است.

*حدنصاب حداقل معدل سال برای دانشجویان کارشناسی 5/15 می باشد.

2- مطابق آیین نامه و لحاظ شرایط دانشکده ای، ممتازین آموزشی کارشناسی ارشد مربوط به ورودی 90 با شرط حداقل 21 واحد، لحاظ گردیده است و دو نفر اول هر رشته گرایش بر اساس معدل سال تحصیلی 91-90 اعلام گردیده است.

* حدنصاب حداقل معدل سال برای دانشجویان کارشناسی ارشد 5/16 می باشد.

در رشته گرایشهایی که امکان ارائه حداقل 21 واحد میسر نبوده است کف واحد گذرانده بر اساس حداکثر واحد ارائه شده در آن دانشکده و پایین تر از 21 واحد گرفته است.

3- اطلاعات معدل دانشجویان بر اساس آخرین نمرات موجود در سیستم تا تاریخ 30/7/91 لحاظ گردیده است.

فهرست ممتارین آموزشی AWT IMAGE

فهرست ممتازین پژوهشی و افتخارآفرین AWT IMAGE

حوزه معاونت آموزشی دانشگاه

دفعات مشاهده: 6282 بار   |   دفعات چاپ: 528 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 68 بار   |   0 نظر