:: مسابقه فرهنگی کارکنان به مناسبت ماه شعبان / 26 اردیبهشت 1397

:: قابل توجه کلیه دانشجویان مهمان ترمی نیمسال اول 93-92 در مقطع کارشناسی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۶/۱۸ |

به اطلاع کلیه دانشجویانی که با مهمان شدن آنان به صورت ترمی در نیمسال اول 93-92 موافقت بعمل آمده است می رساند از تاریخ 19/6/92 الی 24/6/92 جهت پرداخت شهریه مطابق جدول ذیل به امور مالی آموزشهای آزاد (خانم کریمی) مراجعه نمایند.

•   لازم به ذکر است تاریخ پرداخت شهریه متغیر پس از انتخاب واحد از طریق سایت گلستان به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید.
نیمسال ورودیگروه آموزشیشهریه ثابت (ریال)
دانشجویانی که در سال 88یا  89 ویا  90در این دانشگاه مهمان شده اند و به طور مستمر تا نیمسال جاری در این دانشگاه مهمان هستند.فنی و مهندسی و هنر000/200/1
علوم پایه000/050/1
دانشجویانی که در سال 91 در این دانشگاه مهمان شده اند و به طور مستمر تا نیمسال جاری در این دانشگاه مهمان هستند.فنی و مهندسی و هنر000/380/1
علوم پایه500/207/1
دانشجویانی که برای اولین بار در نیمسال اول 93-92 در این دانشگاه مهمان شده اندفنی و مهندسی و هنر  و علوم پایه000/700/1

لطفاً مبالغ ذکر شده را به شماره حساب 2177579002002"سیبا" نزد بانک ملی ایران به نام تمرکز درآمدهای اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران واریز نموده و اصل فیش واریزی را به انضمام یک نسخه کپی از آن که کلیه مشخصات دانشجویی درآن درج شده باشد را به امور مالی آموزشهای آزاد تحویل نمایید . بدیهی است در صورت عدم پرداخت مبالغ مذکور در زمان ذکر شده امکان ثبت نام وجود نخواهد داشت.

دفعات مشاهده: 3066 بار   |   دفعات چاپ: 475 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 22 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3705