تماس با ما::

ویژه دانشجویان دختر

دریافت اطلاعات پایگاه
:: ارتقا علمی
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی/ 14 شهریور 1396
:: تبریک
:: برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه کارکنان دانشگاه/ 22 شهریور 1396

:: تقدیر از کارشناسان برتر حق التدریس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۷/۲۷ |

همزمان با جلسه شورای آموزشی دانشگاه، از کارشناسان برتر حق‌التدریس دانشگاه تقدیر شد

روز سه‌شنبه، بیست و سوم مهرماه 1392 و همزمان با نشست شورای آموزشی دانشگاه از کارشناسان برتر حق‌التدریس دانشکده‌های مختلف تقدیر شد.

در این جلسه که معاونان آموزشی دانشکده های مختلف دانشگاه، در آن حضور داشتند، در خصوص زمان حذف اضطراری، پرداختی حق‌التدریس اساتید و تقلیل طول ترم آموزشی از 16 به 15 هفته، بحث و بررسی شد و مقرر گردید کمیته‌ای با عنوان بررسی مشکلات تقویم آموزشی و راهکارها، نواقص تقویم آموزشی و سیستم گلستان را ارزیابی نمایند.

در ابتدای این جلسه دکتر محمد فتحیان، معاون آموزشی دانشگاه، آماری از پذیرفته‌شدگان مقاطع مختلف تحصیلی سال جاری دانشگاه ذکر کرد و در بخش‌های مختلف جلسه پاسخگوی دیدگاه‌های ، معاونان آموزشی دانشکده‌ها بود.

در پایان این جلسه نیز از کارشناسان حق‌التدریس خانم‌ها: سروی (دانشکده مهندسی راه‌آهن)، تورانی (دانشکده مهندسی کامپیوتر)، امینی، الهی و محسنی (دفتر حق‌التدریس دانشگاه) و آقایان شجاعی (دانشکده معماری و شهرسازی)، کلانتر (دانشکده مهندسی مواد) عامری (دانشکده ریاضی) و یزدانی (دفتر حق‌التدریس دانشگاه) به عنوان کارشناسان برتر با اهدای لوح و هدایایی تقدیر به عمل آمد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2420 بار   |   دفعات چاپ: 484 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 23 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.321 seconds with 961 queries by yektaweb 3465