:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ ویژه میلاد پیامبر اکرم(ص) و هفته وحدت / 7 آذر 1397
:: کارگاه یک روزه اساتید مشاور دانشجویان کارشناسی ورودی 1397 / 1 آذر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ ویژه میلاد پیامبر اکرم(ص) / 1 آذر 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / جامعه مدنی در سیره نبوی(ص) / 28 آبان 1397

:: فراخوان دریافت دستاوردهای دانشجویی در کلیه مقاطع ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۹/۱۱ |

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل در کلیه مقاطع می رساند، که دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه (به مناسبت هفته پژوهش ، 16  تا  20 آذرماه) نمایشگاهی به منظور معرفی دستاوردهای علمی-پژوهشی شامل :  کتابهای دانشجویی-طرح پژوهشی-اختراعات و ...  برگزار می کند.

از کلیه دانشجویان عزیز درخواست می گردد تا تاریخ شنبه  9  آذرماه محصولات علمی-پژوهشی خود را به همراه مستندات مرتبط جهت  ارزیابی، عرضه و تقدیر  به دفتر استعداد های درخشان واقع در دانشکده قدیم کامپیوتر ارسال نمایند.

دفعات مشاهده: 2906 بار   |   دفعات چاپ: 635 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 23 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3789