:: فوری/ جلسه معارفه گروه بهینه سازی
:: سفر خانوادگی مشهد مقدس ویژه کارکنان دانشگاه، 25 تا 29 مرداد 1397
:: یرگزاری نمایشگاه اختتامیه کلاسهای تابستانی فرزندان اساتید و کارکنان 24 مرداد 1397
:: اطلاعیه تکمیلی 2: برنامه زمانبندی ثبت نام کارشناسی ارشد 97

:: فراخوان دریافت دستاوردهای دانشجویی در کلیه مقاطع ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۹/۱۱ |

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل در کلیه مقاطع می رساند، که دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه (به مناسبت هفته پژوهش ، 16  تا  20 آذرماه) نمایشگاهی به منظور معرفی دستاوردهای علمی-پژوهشی شامل :  کتابهای دانشجویی-طرح پژوهشی-اختراعات و ...  برگزار می کند.

از کلیه دانشجویان عزیز درخواست می گردد تا تاریخ شنبه  9  آذرماه محصولات علمی-پژوهشی خود را به همراه مستندات مرتبط جهت  ارزیابی، عرضه و تقدیر  به دفتر استعداد های درخشان واقع در دانشکده قدیم کامپیوتر ارسال نمایند.

دفعات مشاهده: 2866 بار   |   دفعات چاپ: 629 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 23 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3754