:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ ویژه میلاد پیامبر اکرم(ص) و هفته وحدت / 7 آذر 1397
:: کارگاه یک روزه اساتید مشاور دانشجویان کارشناسی ورودی 1397 / 1 آذر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ ویژه میلاد پیامبر اکرم(ص) / 1 آذر 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / جامعه مدنی در سیره نبوی(ص) / 28 آبان 1397

:: قابل توجه مسئولین محترم حق التدریس دانشکده ها و اساتید محترم ::

قابل توجه مسئولین محترم حق التدریس دانشکده ها و اساتید محترم

گزارش حق التدریس ۱۶ هفته نیمسال دوم ۹۵-۹۴ اساتید هیئت علمی (داخلی) به شماره نامه ۱۲۳۹/۳۵ مورخ ۹۴/۱۰/۱۳ و گزارش ۲ هفته اساتید نیز (پس از ورود نمرات) به شماره نامه ۱۳۴۰/۳۵ مورخ ۹۴/۱۲/۰۵ و گزارش حق التدریس ۱۸ هفته اساتید مدعو نیمسال دوم ۹۵-۹۴ به غیراز اساتیدی که دارای نقص مدارک می باشند و نمرات دانشجویان را وارد نکرده اند به شماره نامه ۱۳۳۷/۳۵ مورخ ۹۴/۱۲/۰۳ به دفتر معاونت اداری و پشتیبانی ارسال گردیده است و گزارشات توسط آن حوزه جهت پرداخت به امور مالی ارسال می گردد.

دفعات مشاهده: 3375 بار   |   دفعات چاپ: 510 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3789