تماس با ما::

دریافت اطلاعات پایگاه
:: انتخاب استاد راهنمای دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 96
:: نشست فرهنگی اساتید / انقلاب، آمریکا تا به امروز / 22 آبان 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه برنامه زمانبندی ثبت نام تکمیل ظرفیت (بهمن 96) مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی

:: قابل توجه کلیه دانشجویان شهریه پرداز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۵ |
به اطلاع می رساند جهت ثبت نام نیمسال اول 97-96 الزامیست نسبت به پرداخت مبلغ شهریه ثابت نیمسال فوق و همچنین تسویه کلیه بدهی های خوداقدام نمایند. سیستم گلستان از ثبت نام و همچنین صدور مجوز دفاع دانشجویانی که تا تاریخ 1396/06/15 نسبت به تسویه بدهی های خود اقدام ننماید جلوگیری نموده و عواقب بعدی آن بر عهده شخص دانشجو می باشد. دانشجویان عزیز می توانند جهت اطلاع ازمیزان بدهی و همچنین پرداخت های مربوطه به پرتال شخصی خود در سایت گلستان مراجعه نموده واز امکان پرداخت الکترونیکی با استفاده از رمز دوم کارت بهره گیرند.

مدیریت گسترش و برنامه ریزی درسی
دفعات مشاهده: 318 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.195 seconds with 958 queries by yektaweb 3506