:: برگزاری کلاس های تابستانی ویژه فرزندان اساتید و کارمندان محترم دانشگاه 5تیر1397

:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی رشته برق ورودی 1396 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۴ |
از کلیه دانشجویان کارشناسی رشته برق ورودی 1396 دعوت می گردد تا در جلسه معارفه و نشست آموزشی  با حضور ریاست محترم دانشکده، معاونین و مدیران محترم گروهها مورخ شنبه 1396/07/29 از ساعت 13:45 لغایت 15 که در دانشکده برق بشرح برنامه زیر  برگزار می گردد، شرکت فرمائید.

-در این جلسه نحوه پیش ثبت نام نیمسال دوم 97-96 دانشجویان مربوطه اعلام و هماهنگی لازم نیز انجام خواهد شد. لذا با توجه به شروع پیش ثبت نام دانشکده از تاریخ 1396/08/06، حضور دانشجویان فوق در این جلسه ضروری می باشد.
-تقدیر از دانشجویان برتر ورودی 1396
قابل ذکر است که جهت حضور کلیه دانشجویان در جلسه فوق، هماهنگی لازم با اساتید دروس مربوطه در ساعت اعلام شده نیز بعمل خواهد آمد.

مکان: سالن همایش ملاصدرا
آموزش دانشکده برق
دفعات مشاهده: 727 بار   |   دفعات چاپ: 66 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3729