:: برگزاری کلاس های تابستانی ویژه فرزندان اساتید و کارمندان محترم دانشگاه 5تیر1397

:: پیش ثبت نام نیمسال دوم 97-96 دانشجویان کارشناسی دانشکده برق ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۳ |
کلیه دانشجویان دانشکده مهندسی برق موظف می باشند از تاریخ1396/08/06 لغایت1396/08/20جهت پیش ثبت نام نیمسال اول 96-95 از طریق سایت گلستان اقدام نمایند.
تذکرات:
-ثبت نام دانشجویانی که در تاریخ فوق نسبت به پیش ثبت نام اقدام ننمایند، در مرحله ثبت نام قطعی با تاخیر انجام خواهد شد.

-دروس اعلام شده در این مرحله فاقد زمان، نام استاد و محدودیت ظرفیت می باشد.
-تاریخ اعلام شده قابل تمدید نمی باشد.

-دقت فرمائید در انتهای فرایند از کلید "اعمال تغییرات" استفاده نمائید(کلید "بررسی تغییرات" به تنهایی کافی نیست)
دفعات مشاهده: 789 بار   |   دفعات چاپ: 73 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3729