:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ ویژه میلاد پیامبر اکرم(ص) و هفته وحدت / 7 آذر 1397
:: کارگاه یک روزه اساتید مشاور دانشجویان کارشناسی ورودی 1397 / 1 آذر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ ویژه میلاد پیامبر اکرم(ص) / 1 آذر 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / جامعه مدنی در سیره نبوی(ص) / 28 آبان 1397

:: شروع ارزشیابی اساتید توسط دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۶ |
 به اطلاع می رساند که فرایند ارزشیابی اساتید در نیمسال اول 97-96 از روز شنبه مورخ  1396/09/25  الی سه شنبه 1396/10/05 در سامانه گلستان انجام خواهد شد. لذا از دانشجویان گرامی خواهشمند است در زمان مقرر با مراجعه به سایت گلستان عملیات ارزشیابی را انجام دهند. دقت فرمائید در انتهای فرایند از کلید ~اعمال تغییرات~ استفاده نمائید(کلید ~بررسی تغییرات~ به تنهایی کافی نیست)
نکته بسیار مهم : دانشجویانی که در مهلت مقرر  اقدام به انجام ارزشیابی ننمایند و یا مراحل ارزشیابی کلیه دروس را به طور کامل به اتمام نرسانند، انتخاب واحد نیمسال آینده آنان با تاخیر انجام خواهد شد. و هیچ دلیلی پذیرفته نخواهد شد.
دفعات مشاهده: 723 بار   |   دفعات چاپ: 73 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3789