:: فوری/ جلسه معارفه گروه بهینه سازی
:: سفر خانوادگی مشهد مقدس ویژه کارکنان دانشگاه، 25 تا 29 مرداد 1397
:: یرگزاری نمایشگاه اختتامیه کلاسهای تابستانی فرزندان اساتید و کارکنان 24 مرداد 1397
:: اطلاعیه تکمیلی 2: برنامه زمانبندی ثبت نام کارشناسی ارشد 97

:: قابل توجه دانشجویان پسر کارشناسی ارشد ورودی مهر 93 که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲ |

قابل توجه دانشجویان پسر کارشناسی ارشد ورودی مهر 93 که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند و از تاریخ 96/7/1 تا 96/8/30 دفاع کرده و یا با توجه به واحد های جبرانی پس از تاریخ فوق دفاع خواهند کرد برای کسب مجوز سنوات ارفاقی در اولین فرصت به تحصیلات تکمیلی دانشگاه (آقای یزدان پناه) مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 553 بار   |   دفعات چاپ: 72 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3754