:: فوری/ جلسه معارفه گروه بهینه سازی
:: یرگزاری نمایشگاه اختتامیه کلاسهای تابستانی فرزندان اساتید و کارکنان 24 مرداد 1397
:: اطلاعیه تکمیلی 2: برنامه زمانبندی ثبت نام کارشناسی ارشد 97
:: اطلاعیه تکمیلی شماره 1: ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد ورودی مهر 97

:: قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی متقاضی میهمانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۸ |
به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی متقاضی میهمانی می رساند از تاریخ 1397/02/01 لغایت 1397/02/31 سامانه خدمات آموزشی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری ( https://portal.saorg.ir ) فعال می باشد و متقاضیان با مطالعه دقیق آیین نامه و راهنمای ثبت نام در سامانه می توانند نسبت به ارائه درخواست خود اقدام نمایند. دانشگاه تنها درخواست هایی را بررسی خواهد کرد که از طریق این سامانه ثبت شده باشد. لذا از کلیه متقاضیان میهمانی که مایلند در ترم آتی درخواست میهمانی و میهمانی دائم آنان بررسی گردد، لازم است از طریق این سامانه اقدام نمایند.
                             مدیریت امور آموزشی دانشگاه
دفعات مشاهده: 1515 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3749