:: مراسم گرامیداشت روز کارگر در دانشگاه علم و صنعت ایران / 18 اردیبهشت 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / تدبر در قرآن کریم - اوضاع سیاسی جهان اسلام/ 17 اردیبهشت 1397

:: قوانین جدید سازمان وظیفه عمومی در خصوص تمدید مهلت معافیت تحصیلی دانشجویان مشمول نظام وظیفه در مقطع کارشناسی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۴ |

1. دانشجویان مشمول در مقطع کارشناسی به شرطی میتوانند از سنوات ارفاقی بهرمند شوند که امکان فراغت از تحصیل طی مدت سنوات ارفاقی را داشته باشند، لذا در صورت دارا بودن شرایط ذیل به صورت مرحله ای یا یکساله می توانند از سنوات ارفاقی بهرمند شوند:
  • پیش شرط امکان استفاده از مدت سنوات ارفاقی، تعداد واحدهای درسی گذرانده حداقل ۸۵ واحد می باشد.
  • چنانچه تعداد واحد های گذرانده شده بالای ۱۰۰ واحد باشد، مجوز سنوات ارفاقی به صورت یک ساله صادر می گردد.
  • چنانچه تعداد واحد های گذرانده شده بین ۸۵ الی ۱۰۰ واحد باشد، مجوز سنوات ارفاقی بصورت ترم به ترم و با لحاظ پیشرفت تحصیلی مناسب (گذراندن حداقل ۱۵ واحد در هر ترم) صادر می گردد. این دسته از دانشجویان باید فرم تعهد نامه رسمی سنوات ارفاقی را ارائه نمایند.
  1. چنانچه دانشجوی مشمول بتواند حداکثر تا پایان سنوات ارفاقی فارغ التحصیل شود، از یکسال فرجه مهلت معرفی به نظام وظیفه برخوردار خواهد بود و در صورت پذیرش در مقاطع بالاتر میتواند از معافیت تحصیلی استفاده نماید.
  2. چنانچه دانشجو نتواند تا پایان یکسال سنوات ارفاقی فارغ التحصیل شود، تنها در صورت داشتن پیشرفت تحصیلی قابل قبول در سنوات ارفاقی و با پیش شرط امکان فارغ التحصیل شدن طی مهلت قانونی معرفی به نظام وظیفه، مجوز سنوات بدون غیبت را خواهد داشت.
  3. طبق آیین نامه اجرایی معافیت تحصیلی، فارغ التحصیل شدن در مهلت یکسال معرفی، مجوزی برای صدور معافیت تحصیلی در مقطع بالاتر نخواهد بود. بنابراین چنانچه حتی دانشجو در مهلت معرفی، فارغ التحصیل شود، به هیچ وجه تا پایان خدمت دوره ضرورت یا اخذ معافیت دائم، حق ادامه تحصیل در مقطع بالاتر را نخواهد داشت.
  4. در صورتی که دانشجو در مهلت  معرفی هم نتواند فارغ التحصیل شود وارد غیبت خواهد شد و باید نسبت به تعیین تکلیف وضعیت نظام وظیفه خود اقدام نماید.
  5. حداکثر سنوات مجاز در مقطع کارشناسی ۵ سال می باشد.
  6. حداکثر زمان ثبت درخواست سنوات ارفاقی در دفاتر پلیس +۱۰، ۳ ماه پس از اتمام سنوات مجاز اولیه می باشد.

اداره پذیرش و ثبت نام
دفعات مشاهده: 10 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3647